dijous, 30 d’abril del 2020

Celebrem el dia del JAZZ amb aquestes propostes!!

El 30 d'Abril va ser declarat dia internacional del jazz l'any 2011 per la UNESCO amb l'objectiu de crear consciència en la comunitat internacional de les virtuds del jazz com a eina educativa, força per  la pau, la unitat, el diàleg i una major cooperació entre les persones.


Està presidit pel legendari pianista i compositor de Jazz Herbie Hancock.

"El jazz tracta sobre  estar en el moment present". Herbie Hancock (1940), pianista i compositor estadounidenc de jazz.



Desitjo que gaudiu molt d'aquestes fantàstiques propostes! 



Emma Herrera: LA CANÇO QUE E TROBAT ES LA DE "QUIERO SER COMO TU" DE LA PELICULA "EL LIBRO DE LA SELVA" I UNA CANÇO DEL "POT PETIT" QUE ES DIU "SOC UN MICO". AQUESTA ULTIMA ES LA QUE MES M´AGRADA DE LES DUES.




Ona Tanco: Us vull compartir aquesta cançó de jazz que m'ha agradat molt perquè surt un saxo i una bateria. És del grup The Dave Brubeck Quartet i la cançó es titula "Take five".
Fins aviat!


Unai i Pol: La nostra cançó preferida és "My baby just care for me" d'Andrea Motis.



Martí Marin :La versió d'Andrea Motis "Al.leluia" que va fer per La Marató sona a casa. Però jo escolto més els MAINASONS que tenen un punt de jazz a les seves versions.


Marta March:A mi m'agrada la versió en jazz de "My favorite things" (la cançó que va fer famosa la pel·lícula somriures i llàgrimes) interpretada per l'Andrea Motis.


Carla 5è: A la meva familia ens agrada la canço de Louis Ambstrong, Billie Holiday i Jonh Coltrane: What a Wonderful World.



Rosa TEI: La Rosa Triguero ens proposa aquesta peça. 



Jana 4t: El meu pare li agrada bastant el jazz i fem aquesta recomanació.

Quim i Maria: A casa ena agrada qualsevol de la Dàmaris Gelabert del seu album és l'hora del Jazz com ara la de Els dies de la setmana

Per finalitzar us proposo aquest ragtime per acompanyar amb el cos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada